Slider

Bedrijfs­fo­to­grafie

Of je nu een restaurant, een verga­der­lo­catie, een winkel, een hotel of een IT-bedrijf hebt: in alle gevallen is profes­si­onele bedrijfs­fo­to­grafie een goede keuze. Goede zakelijke foto’s versterken namelijk het imago van je bedrijf.

Zakelijke foto’s laten maken

Wanneer jij ook zakelijke foto’s wilt laten maken, help ik jou daar graag bij. De afgelopen jaren ben ik als bedrijfs­fo­to­graaf al actief geweest voor een breed scala aan bedrijven. Tip: op mijn blauwe ogen alleen hoef je mij niet te geloven — bekijk vooral ook eens mijn portfolio. Veel van mijn klanten zijn gevestigd in Twente (Overijssel), maar ook op andere plekken in Nederland én in het buitenland (van Mallorca tot Tsjechië, van Duitsland tot Hongarije) ben ik inzetbaar voor het maken van sfeer­volle zakelijke foto’s.

Scroll naar beneden voor meer beeld­ma­te­riaal en infor­matie.

Bedrijfs­re­portage laten maken

Regel­matig ga ik op pad om profes­si­onele bedrijfs­re­por­tages te fotogra­feren. Ook voor jouw bedrijf is dit een goede keuze. Met een reportage laat je jouw publiek namelijk zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en (natuurlijk!) ook wat jullie te bieden hebben. Zo zetten horeca­on­der­ne­mingen mijn bedrijfs­re­por­tages vooral in om hun gasten mee te nemen in een beleving. Bij ICT-bedrijven word ik ingezet om oplos­singen goed in beeld te brengen, denk hierbij aan bedie­nings­pa­nelen, schake­laars en bewegings­melders. Voor retail­or­ga­ni­saties is een bedrijfs­re­portage de ideale manier om de winkel, de showroom en/of het produc­tie­proces te laten zien. En verder is sfeer­fo­to­grafie op de werkvloer en portret­fo­to­grafie (waardoor je publiek je team beter leert kennen) bij bijna iedere bedrijfs­re­portage onderdeel van mijn opdracht.

Bedrijfs­fo­to­grafie tip

En het stopt niet bij het laten maken van zakelijke foto’s of een bedrijfs­re­portage. Mijn belang­rijkste tip: vergeet niet dat de foto’s nog nabewerkt worden. Mijn werk is niet klaar na het maken van de foto’s, dus je moet na de fotoshoot (helaas) nog even geduld hebben. Nadat de mooiste beelden geselec­teerd zijn, perfec­ti­oneer ik de foto’s voor jou in Photoshop. Tijdens dit proces bewerk ik de foto’s zó dat ze exact bij de (huis)stijl van je bedrijf matchen.

Op zoek naar een enthou­siaste bedrijfs­fo­to­graaf?

Ben je op zoek naar een enthou­siaste bedrijfs­fo­to­graaf die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.

Volg De Fotoloods op Instagram