INTERIEURFOTOGRAFIE

Interieurfotografie

Met sfeervolle interieurfotografie laat je jouw publiek zien wat je bedrijf uniek maakt. Natuurlijk, je kunt een bedrijfsreportage laten maken maar voor vergaderlocaties, restaurants, interieurwinkels en stylistes is ook professionele interieurfotografie een must. Op de foto’s kun je verschillende ruimtes en faciliteiten laten zien, maar ook – en niet geheel onbelangrijk! – de verschillende mogelijkheden die je locatie/product te bieden heeft. En natuurlijk horen ook sfeerfoto’s bij een professionele reportage van jouw locatie/product. Zo neem je jouw klanten mee in een beleving.

Interieur fotograaf gezocht

Denk je nu: ‘ik moet op zoek naar een interieur fotograaf’? In dat geval heb ik goed nieuws, want je hebt haar al gevonden. Al jaren ben ik in Oldenzaal/Haaksbergen (Twente) en ver daarbuiten werkzaam als professionele interieur fotograaf. De foto’s die ik van jouw interieur maak kun je gebruiken voor op je eigen website of social media, maar ook voor flayers, banners en ander drukwerk.

Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal en informatie.

Interieurfotografie tips

Als interieur fotograaf geef ik je graag alvast wat handige tips, zodat je goed voorbereid bent wanneer ik langs kom. Veel van deze tips vind je misschien vanzelfsprekend, maar het is altijd handig om ze op een rijtje te hebben staan.

  • Zorg dat je locatie schoon en opgeruimd is
  • Zorg ervoor dat de tuin en buitenkant netjes zijn
  • Laat zoveel mogelijk daglicht binnen
  • Zorg voor schone ramen en spiegels
  • Zorg dat de vloer in elke ruimte schoon en opgeruimd is
  • Kijk op tijd of kleine mankementen gerepareerd kunnen worden
  • Zorg er ook voor dat de keuken schoon en netjes is
  • Verschoon de bedden met neutraal beddengoed en maak deze netjes op
  • Haal losse toiletartikelen weg in badkamers en toiletten
  • Haal persoonlijke en kostbare spullen uit het zicht

Neem je deze tips mee in je voorbereiding, dan gaan we samen voor het perfecte plaatje.

INTERIEURFOTOGRAFIE aanpassen aan je (huis)stijl

Net als bij bedrijfsfotografie stopt mijn werk niet bij het maken van de interieurfoto’s. In professionele edit programma’s bewerk ik de geselecteerde foto’s zó dat ze exact bij de (huis)stijl van je bedrijf matchen. Om een voorbeeld te geven: is je locatie lekker licht, dan zorg ik ervoor dat de foto’s ook licht zijn. Zo is het voor de kijker net alsof hij echt je locatie in stapt.

Méér dan alleen interieur fotograaf

Overigens kun je bij mij terecht voor meer dan alleen interieur fotografie. Ik ben niet alleen interieur fotograaf, maar ook food fotograaf en portret fotograaf. Dat biedt jou een groot voordeel: ik zet niet alleen je locatie, maar ook je heerlijke gerechten én je team op beeld. Daardoor presenteer je jouw restaurant, hotel, B&B of vergaderlocatie optimaal en neem je een voorsprong op de concurrentie.

Op zoek naar een enthousiaste interieur fotograaf?

Ben je op zoek naar een enthousiaste interieur fotograaf die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.