ZAKELIJKE PORTRETFOTOGRAFIE

Zakelijke portretfotografie

Een zakelijk portret is de perfecte manier om jezelf, je collega’s en/of je werknemers in beeld te brengen. Je kunt zo je publiek namelijk laten zien met wie ze te maken krijgen als ze contact met je bedrijf opnemen of als ze bij je langs komen. Niet voor niets is zakelijke portretfotografie één van de belangrijkste diensten van De Fotoloods. Al vele ondernemers, professionals en bedrijven uit Twente, maar ook uit andere delen van Nederland, gingen je voor. Op deze pagina vind je al een aantal voorbeelden van zakelijke portretten waar ik trots op ben.

Zakelijk portretfotografie voor website of social media

Een zakelijk portret is te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Je website, bijvoorbeeld. Je kunt de foto’s kwijt op onder meer een teampagina en de contactpagina. Tip: zet bij ieder portret de naam van de persoon en eventueel ook zijn of haar contactgegevens. Natuurlijk zijn portretfoto’s ook ideaal voor gebruik op social media, zoals Facebook. En wil je met je bedrijf eenheid uitstralen, vraag al je medewerkers dan om hun professionele zakelijke portretfoto te gebruiken op LinkedIn.

Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal en informatie.

Portret fotograaf voor zakelijk portret

Als portret fotograaf staat een mooi zakelijk portret voor mij verbonden met echtheid. Het liefst maak ik dan ook portretten in een omgeving waarin iemand zich prettig voelt. Bij jou op kantoor, bijvoorbeeld. Ik maak daarbij graag gebruik van de mogelijkheden die jouw locatie biedt. Uiteraard is het ook mogelijk om een portretfoto te laten maken voor een wit of zwart scherm. Ik beschik over een mobiele studio en kan dit daardoor bij jou op locatie faciliteren. Het grote voordeel? Jij en eventueel ook je collega’s zijn geen kostbare tijd kwijt aan reizen. Tip: als ik toch bij jullie ben kan ik ook een mooie bedrijfsreportage maken, zodat je jouw publiek kunt laten zien wat je bedrijf uniek maakt en (natuurlijk!) ook wat je te bieden hebt.

Prijzen portretfotografie

Ben je geïnteresseerd in zakelijke portretfotografie en ben je nieuwsgierig naar de prijzen? Meer informatie vind je op de pagina tarieven.

Op zoek naar een enthousiaste zakelijke portretfotograaf?

Ben je op zoek naar een enthousiaste zakelijke portretfotograaf die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.