PERSONAL BRANDING SHOOT

Als bedrijfsfotograaf vind ik het belangrijk om de ervaringen van mijn klanten de delen

Wanneer je op zoek gaat naar een bedrijfsfotograaf is het natuurlijk fijn om de ervaringen van andere bedrijven te kunnen lezen. Daarom heb ik een aantal klanten gevraagd om een recensie te schrijven over hun ervaringen. Om je een goed beeld te geven variëren de recensies van portretfotografie tot interieurfotografie tot bedrijfsreportages enz…  

Keukenstudio Regio Oost

Wij van Keukenstudio Regio Oost weten heel goed dat een foto van een keuken tot de verbeelding spreekt. Merel begrijpt als geen ander op welke details ze moet letten. Ze plant de afspraken en maakt een fraaie fotoshoot bij onze klanten of in onze showroom, waarbij we (na bewerking) de foto’s in groot en web formaat ontvangen. Het is zeer prettig samenwerken met de Fotoloods!

5/5

Mans events

Met MANS Events werken we al een lange tijd op professionele manier met Merel samen, ze fotografeert vaak op onze events maar ook schiet ze portretten van al onze collegae. Dit naar alle tevredenheid!

 

5/5

Foto’s afdrukken, bijvoorbeeld op fotobehang of fotodoek

Jouw zakelijke foto’s kunnen afgedrukt worden op diverse materialen, denk aan dibond, plexiglas, metaal en stickers. Daarnaast zijn fotobehang en fotodoek erg populair. En eerlijk is eerlijk… dat ís ook wel erg mooi. Het fotobehang kan geleverd worden met een ronde uitsnede of als regulier behang (lees: in banen of zelfs uit een stuk). Het bedrukte fotodoek, dat verwisselbaar is, wordt geleverd in een op maat gemaakt frame. Zo’n frame is ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, winkels, kantoren en horecagelegenheden, omdat je met de foto’s in het frame eindeloos kunt variëren. Je kunt bijvoorbeeld met thema’s werken of ieder seizoen de foto’s wisselen. Aan jou de keuze – en De Fotoloods denkt met je mee.

Fysiozorg Rijssen

Zeer professionele fotoshoot gehad in onze praktijk, Fysiozorg Rijssen. Wij hadden zelf enkele ideeën die Merel goed heeft uitgevoerd, ook had ze zelf veel leuke ideeën, wat tot een mooi eindresultaat heeft geleid. Het was fijn samenwerken en het was ook nog eens heel gezellig, dus zeker een aanrader!

5/5

Jannink & Hofsté

Merel is bij ons, Jannink & Hofsté, op kantoor langs geweest voor het maken van een bedrijfsreportage. Goede voorbereiding en duidelijke professionele communicatie. Erg tevreden over het resultaat.

Dank voor de mooie foto’s Merel.

5/5

Meijerinks Interieurs

Merel heeft voor mijn bedrijf, Meijerinks Interieurs, hele mooie interieur foto’s gemaakt voor mijn website en voor op mijn bakwagen. Ze zijn geweldig geworden

5/5