FOODFOTOGRAFIE

Foodfotografie

Bij foodfotografie is het belangrijk dat je publiek bij het zien van de foto’s maar één ding wil: het gerechtje of het drankje nuttigen. De kleuren en ingrediënten moeten overkomen zoals ze smaken: fantastisch! Alleen zo verleid je met de food foto’s mensen om in je restaurant, lunchroom of bar te willen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Met professionele foodfotografie geef je hen een voorproefje, zodat zij zich alvast op hun bezoek kunnen verheugen. Waren ze wellicht eerst nog niet helemaal overtuigd… Door de food foto’s worden ze over de streep gehaald.

Food fotograaf voor horeca

Als food fotograaf werk ik voor horecazaken in mijn eigen stad Oldenzaal, maar ook voor bedrijven in Twente, andere delen van Nederland en zelfs het buitenland. Ik weet als geen ander dat de inzetbaarheid van foodfotografie ook voor jouw horecaonderneming steeds belangrijker wordt. Je publiek is steeds visueler ingesteld en door de komst van steeds snellere media worden beelden soms maar in één blik gevangen. Daarom is het van groot belang om op online (op je website en social media) en offline media goed voor de dag te komen. Dat kan met foto’s gemaakt door een professionele food fotograaf. Ik zorg er met mijn food foto’s graag voor dat je publiek uiteindelijk voor jou kiest.

Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal en informatie.

Bedrijfsreportage voor horeca

Maar let wel, met alleen foodfotografie krijgt je publiek nog geen beeld van je locatie. Daarom ga ik ook regelmatig voor horecazaken op pad om professionele bedrijfsreportages te maken. Ook voor jouw bedrijf is dit een goede keuze. Met een reportage laat je jouw publiek namelijk zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en (natuurlijk!) ook wat jullie te bieden hebben. Horecaondernemingen zetten mijn bedrijfsreportages vooral in om hun gasten mee te nemen in een beleving.

Méér dan alleen food fotograaf

Overigens kun je bij mij terecht voor meer dan alleen bedrijfsfotografie en foodfotografie. Ik ben namelijk ook interieur fotograaf en portret fotograaf. Dat biedt jou een groot voordeel: ik zet niet alleen je heerlijke gerechten, maar ook je locatie (van binnen en van buiten) én je team op beeld. Je kunt bij De Fotoloods dus terecht voor het complete plaatje: food foto’s, bedrijfsreportages, interieur foto’s én mooie portretten.

Op zoek naar een enthousiaste food fotograaf?

Ben je op zoek naar een enthousiaste food fotograaf die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.