INTERIEURFOTOGRAFIE

Bedrijfsevenementen

Iedereen heeft tegenwoordig een telefoon met camera, dus natuurlijk kunnen jullie zelf een aantal foto’s van jullie evenement maken. Helaas krijg je zelf op deze manier veel minder van de dag mee en hebben de foto’s een te lage kwaliteit om er bijvoorbeeld een afdruk van te maken. Ik heb een beter idee, jij gaat lekker genieten van jullie toffe event en je laat een professionele event fotograaf mooie sfeervolle en creatieve beelden maken. Super gaaf om nadien professionele foto’s te ontvangen en samen met je collega’s de dag nogmaals te beleven. 

EVENT FOTOGRAAF GEZOCHT

Denk je nu: ‘ik moet op zoek naar een event fotograaf’? In dat geval heb ik goed nieuws, want je hebt haar al gevonden. Al jaren ben ik in Oldenzaal/Haaksbergen (Twente) en ver daarbuiten werkzaam als professioneel  bedrijfsfotograaf. De foto’s die ik van jullie evenement maak kun je gebruiken voor op je eigen website en/of social media. Het resultaat? Enthousiaste reacties en meer betrokkenheid van je volgers. 

Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal en informatie.

Méér dan alleen event fotograaf

Overigens kun je bij mij terecht voor meer dan alleen evenementenfotografie. Ik ben niet alleen evenement fotograaf, maar ook  bedrijfsfotograaf en portret fotograaf. Dat biedt jou een groot voordeel: ik zet niet alleen je evenement, maar ook je mooie onderneming én je team op beeld.

Op zoek naar een enthousiaste event fotograaf?

Ben je op zoek naar een enthousiaste fotograaf om jullie evenement vast te leggen, een die met je mee kan denken van concept tot foto? Dan help ik je graag.