PERSONAL BRANDING SHOOT

Personal branding shoot

Er zijn genoeg redenen om als (zelfstandig) ondernemer voor een personal branding shoot van De Fotoloods te kiezen. Ten eerste heb je na de shoot voldoende foto’s van jezelf die je online kunt gebruiken – of dat nu is voor je website, een e-book, je e-mails of social media. Dit zijn dit bovendien foto’s waar jij je goed bij voelt, waardoor je ze vol zelfvertrouwen gebruikt. Je hebt dus een eigen beeldbank tot je beschikking waarmee je eindeloos kunt variëren en waarmee jij je aan je ideale klant kunt laten zien. Wil jij ook foto’s laten maken waardoor klanten de persoon achter jouw bedrijf leren kennen? Dan help ik je graag.

Fotoshoot voor ondernemers

Een personal branding shoot door De Fotoloods uit Haaksbergen is niet zomaar een fotoshoot voor ondernemers. Nee, het is een feestje voor jezelf en jouw business. Samen zorgen we voor foto’s waar jij ontspannen en stralend op staat. Authentiek, losjes en niet te geposeerd. We nemen ruim de tijd, zodat jij je comfortabel voelt voor de camera. Ook als je het niet prettig vindt om gefotografeerd te worden óf als dit jouw eerste fotoshoot is.

De locatie van jouw fotoshoot

Je eigen kantoor, een leuk koffietentje, een mooie plek in de natuur: de omgeving die op jouw nieuwe foto’s te zien is draagt bij aan het gevoel dat potentiële klanten bij jou krijgen. Voor de personal branding fotoshoot kiezen we daarom één of meerdere locaties die passen bij jouw als persoon en bij jou als bedrijf. Ook goed om te weten: je kunt meerdere setjes kleding meenemen naar de shoot, zodat je nóg meer afwisselende beelden krijgt. Het resultaat? Een goed gevulde beeldbank waarmee je jouw bedrijf en jezelf consistent zichtbaar kunt maken.

Jouw personal branding shoot: dit kun je verwachten

Om goed voorbereid te zijn ontvang je van mij vooraf een document met kledingadviezen, zodat je tijdens de fotoshoot kleding draagt waar jij je lekker in voelt én die goed uitkomen op beeld. Natuurlijk spreken we voorafgaand aan de personal brandig shoot ook jouw wensen tot in detail door, zodat je straks een beeldbank hebt waarmee je maanden vooruit kunt. En als ‘bonus’ schrijf ik graag een social media-post over onze shoot, waarin in je voorstel aan mijn netwerk – alleen als je dit leuk vindt natuurlijk.

Scroll naar beneden voor meer beeldmateriaal en info.

Dit gebeurt er ná de fotoshoot

Al tijdens het fotograferen laat ik je de gemaakte beelden zien, zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s zorgvuldig na, voor het mooiste resultaat. De foto’s krijg je vervolgens digitaal aangeleverd in keur én zwart-wit, zodat je lekker veel variatie hebt. Ook ontvang je de foto’s van mij in hoge én lage resolutie, zodat je ze voor allerlei marketingdoeleinden kunt gebruiken – van je website tot social media, van gedrukte flyers tot je e-book. 

Jouw personal branding shoot boeken

Ben je overtuigd en wil je een personal branding shoot boeken?