CONTACT

Contact met De Fotoloods

Voor ieder bedrijf – van eenmanszaak tot mkb – is het goed om eigen foto’s te hebben. Professionele foto’s van jezelf, eventueel je medewerkers, het pand of jouw eigen producten versterken namelijk je marketing. Je geeft websitebezoekers en je volgers op social media alvast de kans om jouw bedrijf een beetje te leren kennen, omdat de foto’s die je ze laat zien écht zijn. En hier help ik je graag bij. Samen maken we er een leuke en ontspannen fotoshoot van, een ervaring waar je gegarandeerd positief op terugkijkt. Als je contact met mij opneemt, dan bespreken we geheel vrijblijvend (en eventueel bij jou op locatie) de mogelijkheden en jouw persoonlijke wensen.

Heb je beeldmateriaal nodig voor je website, brochure, magazine, social media of ander marketingmateriaal? En wil je dat die foto’s het imago van je bedrijf versterken? Dan ben ik de juiste bedrijfsfotograaf voor jou. Door mijn jarenlange ervaring en opleiding weet ik precies wat er nodig is om een succesvolle fotoserie neer te zetten. Tel daar mijn enorme passie voor bedrijfsfotografie bij op en ga samen met mij voor hét perfecte plaatje.

Na de aanschaf van mijn eerste camera wist ik het zeker: fotografie is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Al snel meldde ik me aan voor een basiscursus fotografie en daarna rondde ik met succes de Vakopleiding Fotografie aan de Fotovakschool af. Naast deze opleiding volgde ik regelmatig cursussen – en dat doe ik nog steeds. Alles om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en mijn vaardigheden up to date te houden. 

De afgelopen jaren heb ik verschillende takken van fotografie mogen ervaren. Daardoor weet ik nu in welke vorm van fotografie mijn kracht ligt én waar ik blij van word: zakelijke fotografie. Denk daarbij aan het maken van bedrijfsreportagespersonal branding shootszakelijke portretfotografiefoodfotografie en interieurfotografie.

Merel Naafs
Oude Kampweg 5
7481 PJ Haaksbergen

Tel: 053 2090400
E-mail: info@defotoloods.nl
KVK: 66701023

De Fotoloods